Opinii și studii de caz primite de la clienții noștri

Înainte completam foile de parcurs manual, și îmi lua destul de mult timp.
Acum le completez mult mai repede și e totul organizat. Completez o foaie de parcurs pe săptămână, și le printez la sfârșitul lunii.
Mă ajută foarte mult aplicația foiparcurs.ro, suportul primit a fost ff. prompt, util și profesional.
Am recomandat programul de le prima foaie întocmită!
image
Laura Val, contabil
Minco Serv SRL
Recomand aplicația foiparcurs.ro, în primul rând pentru ușurința în utilizare.
Mi se pare foarte comod să țin evidența mașinilor, a rutelor comune și a consumului general.
Apreciez echipa pentru suportul oferit și pentru receptivitatea la sugestiile clienților.
Mă bucur să văd că în doar 3 luni de când folosesc programul deja s-au adus îmbunătățiri și îl recomand cu drag și altora.
image
Raluca Acsinte, administrator
Herra Hardware SRL
Înainte îmi făcusem o pagină în Excel cu câteva formule de calcul.
Separat țineam evidența alimentărilor, iar la finalul lunii verificam cât combustibil mai este în rezervor, cât să mai alimentez, calculam totalul litrilor rămași, iar în luna urmatoare când porneam o noua foaie de parcurs țineam cont cât combustibil mai este, mai efectuam alimentări dacă era necesar, etc. Introduceam pe fiecare rând data plecării și ora, data sosirii și ora, ruta și numărul de km.
Cel mai greu era că Excel nu prea are o ușurinta în a introduce date calendaristice, ceea ce făcea această introducere manuală o corvoadă.
Iar varianta de excel pentru mobil era inutilizabilă.
Căutam de mult timp o soluție care să preia puțin din munca mea, să facă introducerea datelor mai ușoară.
Am introdus în aplicație toate datele firmei, mașina, șoferul iar lună de lună datele sunt preluate automat.
Lună de lună generez o nouă foaie de parcurs cu un singur click și încep să introduc cursele pe masură ce sunt efectuate.
Interesant e că pot introduce datele chiar și din mașină, după ce închei cursa.
Îmi place că aplicația îmi propune deja data și ora de plecare/ora sosire, ba chiar și locurile după ce tasez 2-3 litere. E un mare câștig de timp.
Sunt câteva rute pe care le fac frecvent. Pe acestea le introduc cu un simplu click, pentru că le-am salvat ca rute favorite. Alt câștig de timp.
Toate cursele sunt sortate cronologic, la final de lună totul este paginat și gata de print.
Dincolo de economia de timp, simplul fapt că poti parcurge câmpurile foarte repede pentru a introduce datele m-a facut să nu mi se mai para o corvoadă făcutul foii de parcurs.
Făcutul foilor de parcurs nu a fost niciodată o placere și nici nu poate fi, dar trebuiesc făcute.
Cel mai mult m-a impresionat suportul oferit. Încă din primele zile de utilizare, unele lucruri nu mergeau așa cum mă așteptam, unele functii nu erau la îndemână și am trimis un mail să semnalez acele lucruri și să sugerez cum m-ar ajuta mai mult aplicația, dacă ar face unele lucruri în alt mod.
În următoarele 2 zile aplicația era deja cu update făcut și totul corectat și funcțiile respective implementate.
Programul a evoluat constant de atunci și sunt sigur că pe măsură ce va crește feedbackul utilizatorilor aplicația va fi tot mai aproape de nevoile utilizatorilor ei.
Recomand oricui încă mai face foile de parcurs manual sau in tabele excel să încerce aplicația asta. Foarte multe lucruri sunt deja automatizate.
Alexandru Macarie, antereprenor
 
Precizez că recomand cu mare încredere acest program de întocmire a foilor de parcurs online, pentru că este ușor de accesat, având opțiunea de a completa o foaie de parcurs sau de a introduce o alimentare nouă în timp real, chiar și de pe telefon, de a o lista la client sau la locul deplasării.
Am o singură mașină înregistrată pe firmă și întocmesc în medie 3, 4 foi de parcurs pe lună, cu mențiunea că această aplicație îmi dă posibilitatea de a introduce mai multe trasee / 1 foaie de parcurs. Asta înseamnă că economisesc timp mult la generarea foilor de parcurs pentru deplasările interne.
Prin urmare, emit din aplicație câte 3, 4 foi de parcurs / lună, fiecare foaie de parcurs având una sau mai multe poziții, după caz, după care le revizuiesc la final de lună, le listez, atașez documentele justificative și le predau contabilitatii.
În acest fel am economisit în ultimele 4 luni foarte mult timp, mai ales că pot oricând să revin cu modificări sau corecții, dacă am greșit.
Mai mult, am și siguranța că sunt întocmite conform legislației în vigoare.
Cel mai mult mă ajută intrumentele predefinite ale aplicației, care preiau sau schimbă orice informație e necesară în întocmirea unei foi de parcurs: spre exemplu, opțiunea de "duplicare" a unei foi de parcurs, dacă sunt rute lunare sau zilnice repetitive, preluarea cantităților/ inițiale și calcularea tuturor paramentrilor de consum automat, nomenclatorul de rute și informațiile de bază care se preiau automat după 2, 3 litere tastate, etc.
Fac parte din echipa de management a unei firme de contabilitate. Prin urmare, am înțeles de mulți ani care sunt riscurile la care m-aș expune dacă NU întocmesc aceste documente în mod corespunzător și care sunt avantajele fiscale în a le întocmi versus în lipsa lor.
Mai mult, deși folosesc aplicația doar de câteva luni, echipa care stă în spatele acestei aplicații/acestui soft răspunde foarte prompt noilor solicitări sau noilor nevoi ale clienților si aduc îmbunătățiri chiar și de câteva ori pe lună, fără ca eu să fiu nevoită să-mi descarc ceva sau să achit ceva în plus pentru a beneficia de ele.
Așadar, bravo echipei CDI Software, cu siguranță voi achiziționa și alte softuri dezvoltate de voi atunci când voi avea nevoie de ele.
Diana Radu, administrator
SC On Advice SRL
Înainte completam foile de parcurs manual.
Acum culegem datele necesare de la șofer, le introducem în program și printăm la sfârșit de lună.
Consider că economisim destul de mult timp față de vechiul mod de lucru, programul este per total prietenos și cam toate functionalitățile sunt ok.
Apreciez foarte mult suportul oferit și faptul că reușesc să țin o evidență corectă a curselor și kilometrilor parcurși.
Recomand acest program cu multă căldură!
image
Vladimir Reghintovschi, Managing Director
GOOD WINDS Marine Services S.R.L.
Completez o foaie de parcurs pe lună/săptămână pentru fiecare mașină, și la sfârșitul lunii le printez, lunar per autoturism.
În mod cert, cu aplicația foiparcurs.ro se economisește foarte mult timp.
Suportul oferit a fost excelent, și s-a ținut cont de sugestiile mele, acolo unde a fost posibil.
În ultimul timp am observat îmbunătățiri vizibile ale programului, sunt plăcut surprins.
Recomand foiparcurs.ro, raport preț/funcționalitate excelent.
Flavius Guinea, Accounting Manager
ROMWOOD GROUP SRL

Contact

Datele noastre de contact

SC CDI Software Solutions SRL
Strada Ilarie Chendi nr. 31-31A
Sector 2, Bucureşti
Tel: 0726 150 241
E-mail: office@cdigroup.ro

Cod Fiscal: RO 18602467
Număr de inregistrare la Registrul Comerţului: J40/6647/19.04.2006
Banca ING Bank, Office Iancului - IBAN: RO08INGB0000999908472650
Contul de trezorerie RO48 TREZ 7025 069X XX01 5473 deschis la trezoreria Sector 2

Urmăriți-ne pe facebook

Termeni și condiții     Politica de confidențialitate

© 2018 CDI Software Solutions